voor dozen en andere verzendartikelen

Algemene Voorwaarden

 

Algemene Voorwaarden
Algemeen Kimya verpakkingen kvk 11066249

Btw nummer: opvraagbaar via info@kimya.nl

algemeen email adres: info@kimya.nl

Vragen en opmerkingen over uw bestelling: klantenservice@kimya.nl

aanvragen voor producten en of prijzen: aanvragen@kimya.nl

Op alle bestellingen en/of overeenkomsten die via de website van kimya verpakkingen gesloten worden en waarbij Kimya verpakkingen gebruiker is, zijn deze leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het totstandkomen van een overeenkomst tussen Kimya verpakkingen en u accepteert u de voorwaarden. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u een bestelling heeft geplaatst.

Klikt u hier voor de uitgebreide Algemene Voorwaarden

Na ontvangst van uw bestelling zal er contact met u worden opgenomen, dit als bevestiging van de door u gedane bestelling. Mocht dit binnen 2 werkdagen niet gebeurd zijn, neem dan zeker even contact met ons op.

 
Bestelvoorwaarden

* Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten.
* Verzendkosten hanteren wij aan de hand van de tarieven van TPG Post.
* Bestellingen onder vooruitbetaling dienen binnen 14 dagen na bestelling voldaan te zijn. Indien dit niet het geval is komt de bestelling automatisch te vervallen.


 
Betalingsvormen

* Contant bij afhalen in arkel(geen verzendkosten)
* paypal betaling via kimya@hetnet.nl (in overleg, vraag naar de voorwaarden, zonder overleg wordt deze betaling niet geaccepteerd)
* ideal betaling via uw eigen bankomgeving voor nederland en Bancontact/Mister Cash voor Belgie
* Vooruit betalen op abn amro rekening 40 97 28 519  tnv Kimya Verpakkingen  in arkel o.v.v. uw naam en woonplaats.

Onze gegevens voor betaling vanuit het buitenland:

iban nummer nl40abna 0409728519

bic nummer abnanl2a

Zodra wij uw betaling ontvangen hebben gaat uw bestelling op de post. Indien u met de optie bank/giro betaald, bestaat er een kans op vertraging in de verzending ivm nakijken van uw betaling, wij proberen dit te voorkomen maar kunnen het niet helemaal uitsluiten.

Retourzendingen, klachten en/of vragen

 

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de goederen tijdens verzending via POST nl en GLS. U kunt dit risico verzekeren tegen meerprijs. Natuurlijk geldt bij ons een niet goed, ruil-terug garantie. Hou er rekening mee dat de porto van retourzendingen en nieuwe zendingen voor eigen rekening zijn.

 

Postnl heeft als regel dat uw envelop bij vermissing cq problemen binnen 10 WERKdagen heen of weer geleverd moet zijn. Wij hebben geen Track en trace code voor brievenbuspost, u betaald hier ook niet voor. WIj houden deze termijn van 10 werkdagen ook aan. Mocht u de goederen alsnog eerder willen ontvangen dan deze 10 werkdagen dan komen daar extra kosten bij. U kunt dit met ons overleggen via de mail info@kimya.nl

 

 

 

 

Voorwaarden voor retourzenden van de bestelling

 

Ruilen / Reclameren mag binnen 14 werkdagen na ontvangst, Dit is de wettelijke bedenktijd. U kunt in deze tijd, na melding, het product zonder opgaaf van reden retourneren en u krijgt het aankoopbedrag dan retour. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening, rekening van de klant,  evenals de verzendkosten die al gemaakt zijn.

 

U kunt uw retourzending aanmelden via info@kimya.nl Graag doorgeven welk order nummer en order regels u retour gaat sturen en naar welk rekeningnummer wij het retourbedrag moeten overmaken. De creditnota wordt binnen 14 dagen bij ons verwerkt en terug gestort op uw rekening.

 

 

 

 LET OP: ONGEFRANKEERDE RETOURZENDINGEN WORDEN NIET GEACCEPTEERD, HOU ER REKENING MEE DAT EEN RETOURZENDING ÁLTIJD GEFRANKEERD MOET ZIJN

 

 

 

Indien wij een fout hebben gemaakt bij het verzenden van de goederen, dan zullen de kosten voor het herstel voor onze rekening komen. Graag deze klachten/ fouten melden op info@kimya.nl

Disclaimer
Kimya verpakkingen neemt alle zorg in acht die redelijkerwijs van haar gevergd kan worden om te verzekeren dat de informatie op deze site juist en up-to-date is. Fouten en verzuimen in welke vorm dan ook, zijn echter niet uit te sluiten. Daarom mag/kan de lezer niet zonder meer uit gaan van de juistheid van de op deze site aangegeven informatie. Kleuren van de artikelen op de foto kunnen afwijken van de werkelijkheid, hier kunt u zich niet op beroepen. Gebruikte dozen of nieuw bedrukte dozen kunnen uitverkocht zijn, in dat geval zullen wij een vervangende afmeting leveren. Kimya verpakkingen heeft geen invloed op de wijze waarop deze informatie door de lezer kan worden gebruikt en wijst iedere aansprakelijkheid af voor verlies aan inkomsten of contracten, of voor directe, indirecte of gevolgschade, van welke aard of in welke vorm dan ook, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van dergelijke informatie.

Verzending
Wij verzenden onze goederen met de GLS (pakketten) en met de TPG post. Helaas komt het voor dat de GLS, bij afwezigheid, het pakket op een ander adres afgeeft zonder hier melding van de maken aan de eigenaar van het pakket. Wij proberen dit te voorkomen door afspraken te maken maar helaas zijn niet alle chauffeurs op de hoogte van deze afspraak.

Wij laten u een dag van te voren weten dat het pakket verzonden is. In de regel kunt u er dan van uit gaan dat het pakket de volgende dag wordt geleverd. Indien u niet aanwezig bent dan wordt het pakket de volgende dag weer aangeboden, indien u dan weer niet aanwezig bent, of maatregelen heeft genomen in de vorm van bijvoorbeeld een briefje,  wordt het pakket naar ons retour gezonden. Het herzenden van het pakket is dan voor uw kosten.

LET OP! 
Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de goederen tijdens verzending via POST nl en GLS. U kunt dit risico verzekeren tegen meerprijs. Natuurlijk geldt bij ons een niet goed, ruil-terug garantie. Hou er rekening mee dat de porto van retourzendingen en nieuwe zendingen voor eigen rekening zijn. Postnl heeft als regel dat uw envelop bij vermissing cq problemen binnen 10 WERKdagen heen of weer geleverd moet zijn. Wij hebben geen Track en trace code voor brievenbuspost, u betaald hier ook niet voor.

Ruilen / Reclameren mag binnen 14 werkdagen na ontvangst, Dit is de wettelijke bedenktijd. U kunt in deze tijd, na melding, het product zonder opgaaf van reden retourneren en u krijgt het aankoopbedrag dan retour. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening evenals de verzendkosten die al gemaakt zijn. LET OP: ONGEFRANKEERDE RETOURZENDINGEN WORDEN NIET GEACCEPTEERD, HOU ER REKENING MEE DAT EEN RETOURZENDING ÁLTIJD GEFRANKEERD MOET ZIJN

 

Retourprocedure ivm defect machine:

1. ophalen van het apparaat bij de klant
2. controleren van de gegevens en het defect
3. maken van het defect
4. retour sturen van het apparaat.
Helaas hebben we geen leen apparaat en sturen we niet bij voorbaat al een nieuwe machine. De reparatietijd bedraagt maximaal 5 werkdagen., anders in overleg.

 

Voor betaling buiten onze web site om: onze rekeninggegevens zijn

40 97 28 519 tnv kimya verpakkingen in arkel (Zuid Holland, dichtbij Gelderland, Brabant)