voor dozen en andere verzendartikelen

welkom

Welkom bij Kimya, voorheen Labels en Bags
  
Kimya is een zelfstandige groothandel in verpakkingsmaterialen en product herkenningsartikelen. Opgericht in 1999 en strategisch gevestigd in Gorinchem.
Wij onderscheiden ons door met onze hands-on mentaliteit en specialistische kennis op iedere verpakkingsvraag een antwoord te geven
 
Prijzen:
Dankzij onze onafhankelijke positie kopen wij rechtstreeks in bij fabrieken in binnen- en buitenland. Bij grotere aantallen hanteren wij hoge staffelkorting.
Bel ons op:
06-22220661 of mail naar aanvragen@kimya.nl voor een vrijblijvende offerte.
 
 
 
SPECIALE AANBIEDING: paklijst enveloppen (Klik hier) 
 
NIEUW
U kunt ook bij ons terecht voor kleine hoeveelheden (bedrukte) papieren draagtassen - papierenzakjes - kledinghoezen en labels!
 
Assortiment en levertijd:
Doordat wij wereldwijd inkopen bij hooggekwalificeerde fabrikanten zijn wij in staat tegen scherpe prijzen een breed assortiment aan te bieden.
Standaard hebben wij ruim 3000 artikelen op voorraad vandaar dat het mogelijk is om vaak binnen 1 á 2 werkdagen uit te leveren.
 
Mogelijkheden:
Op onze website staat slechts een gedeelte van ons assortiment. Voor uw specifieke wensen kunt u telefonisch of via onze email contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee om samen met u een unieke verpakking te ontwikkelen.
 
Nieuwsbrief en acties!
Regelmatig kopen wij artikelen in die wij extra voordelig aanbieden. D.m.v. een nieuwsbrief per mail informeren wij onze relaties welke acties en aanbiedingen er lopen . Wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden dan kunt u dit via ons contactformulier kenbaar maken.
 
Type bij bericht uw email adres en de tekst nieuwsbrief en wij voegen u toe aan ons mailingbestand.
 
Wat bieden wij:
 
  • compleet assortiment
  • deskundig advies
  • custom made verpakkingen / bedrukkingen
  • kwaliteit
  • duurzame verpakkingen
  • zeer snelle levering
  • goede communicatie
  • scherpe prijzen / hoge staffelkorting
Voordat u verder leest krijgt u allereerst de link naar de uitverkoop waar vele dozen staan voor zeer scherpe prijzen, onder de inkoopprijzen van de fabrikanten!
 
Bel ons: Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden!
Onze gegevens:
Kimya verpakkingen, Kolk 30, 4241 TJ Arkel
telefoonnummer 06-57945473 of 06-22220661 info@kimya.nl
kvk nummer: 11066249 BTW nummer NL1362.46.515.B01

Iban nummer:NL40ABNA 0409728519

BIC code: abnanl2a

tnv Kimya verpakkingen in arkel